Inchiriere Boxe Zimnicea

inchiriere boxe zimnicea inchiriere sistem sunet zimnicea

Inchiriere sistem sunet Zimnicea

 

Echipa Top Acustic ofera servicii de inchiriere a sistemelor profesionale de sunet, boxe si echipamente audio precum si siteme de sonorizare de mica, medie si mare putere!

 

Inchiriem sisteme de sunet de 2 boxe de 1000w RMS + mixer + amplificare + microfon, pana la sisteme de sunet pentru concerte in aer liber de pana la 10.000 de persoane.

Folosim doar aparatura profesionala de renume precum: Dynacord, Yamaha, Shure, TurboSound, Phonic, etc... pentru a satisface cerintele cele mai ridicate ale calitatii sunetului. Putem oferi pe langa inchirierea sistemelor de sonorizare si diverse lumini disco, moving head, fum greu, artificii cu declansare wireless, videoproiectoare, lavaliere, headset, overhead, masini de fum si de baloane.

 

Oferim si sisteme de sunet concepute special de TurboSound pentru echipa Top Acustic pentru sonorizare de mare putere, create special pentru muzica live, spectacole, aer dechis, spatii mari etc. Venim in ajutorul interpretiilor si formatiilor cu un sistem tip coloana, asemanator cu cel de la Dynacord, dar cu o putere dubla a sunetului. Pentru a completa calitatea sunetului, oferim pe lanaga acest sistem si microfoane de calitate precum Shure, AKG si DB si cunoscutule Dynacord si Yamaha pe partea de corectii.

 

Oferta standard de sonorizare :

Sistem de sonorizare ce include 2 boxe de 1.000w RMS cu stative, amplificare, mixer si un microfon + tehnician de sunet pe toata durata evenimentului!

Pret:250 Lei pentru maxim 8 ore. ***Pentru orice durata de timp mai mica de 8 ore pretul ramane 250 lei.

Pret:350 Lei pentru maxim 12 ore. ***Pentru orice durata de timp ce depaseste 8 ore pretul ramane 350 lei.

 

Optionale:

*100 de lei pt. 2 lavaliere wireless (lavaliere fara fir)
*100 de lei pt. 2 headset wireless (headset fara fir)
*100 de lei pt. 2 overhead wireless (verhead fara fir)
*100 de lei pt. lumini disco si masina de fum
*100 de lei pt. Subwooffer de 18 inch cu o putere de 1.000w RMS ***Recomandat pt. spatii deschise, aer liber, muzica de club, majorate etc.
*200 de lei pt. Video Proiector cu ecran de proiectie pentru rularea de fotografii, prezentari, sau imagini in direct in timpul evenimentului
*550 de lei pt. Fum Greu
*250 de lei pt. 4 Artificii de tip vulcan cu declansare wireless
*700 de lei pt. Fum Greu + 4 Artificii de tip vulcan cu declansare wireless
 

*100 de lei pt. Subwooffer de 18 inch cu o putere de 1.000w RMS ***Recomandat pt. spatii deschise, aer liber, muzica de club, majorate etc.

*250 de euro sistem pentru sonorizare de putere mare, un sistem tip coloana, asemanator cu cel de la Dynacord, dar cu o putere dubla a sunetului (8.000 W RMS). Pentru a completa calitatea sunetului, oferim pe lanaga acest sistem si microfoane de calitate precum Shure, AKG sau DB si mixere Dynacord sau Yamaha.

* pt. Fotograf, Cameraman sau DJ intrebati pretul telefonic (depinde de durata, locatie etc).

 

***Pentru evenimentele in afara Bucurestiului platiti in plus contravaloarea transportului dus-intors (0,2 litri motorina X nr. kilometri).

Un calcul estimativ il puteti afla pe site-ul www.Distanta.ro unde alegeti ca punct de plecare Titan, Bucuresti.

Evenimentele sonorizate de noi: MotocrossCup, 10 ani de Selgros, Romanian Wrestling Alliance, lansare Domeniul Greaca ex Domeniul Seniorilor, Copii au Talent etc.