DJ Buftea

dj buftea

Sonorizari profesionale cu DJ in Buftea pentru orice fel de eveniment.

 

- Servicii profesionale de sunet oferite de DJ cu experienta pentru orice fel de eveniment de amploare mica, medie sau mare. Suntem pregatiti cu echipamente profesionale de sunet, lumini disco, lasere si diverse masini de baloane, fum confetii, etc...

- Echipamentele folosite de echipa Top Acustic sunt de generatie noua si se remarca prin calitatea oferita de marcile de renume.

- Disc Jockey-ii nostri detin experienta in domeniu si sunt calificati cu diplome obtinute prin performante la scoli profesionale de DJ.. Detin un numar de peste 50 de mi de titluri care binedispun persoanele invitate la evenimentul Dvs.

 

Oferta de pret pentru sonorizari de evenimente:

 

Preturile variaza in functie de tipul de evenimet si amploarea acestuia! Pentru un eveniment simplu avem pachetul standard de DJ :

 

Sistem profesional de sunet (de 2 boxe 1.000w RMS + amplificare + Microfon) - Medii de stocare cu zeci de tituluri consacrate.

 

Pret: 150 Euro

 

Optionale:

*50 de euro pt. sistem de lumini disco ce include diverse lumini, masina de fum, masina de baloane, microfoane wireless

*50 de euro 2 moving head-uri de putere mare (575 w).

*100 de lei pt. Subwooffer de 18 inch cu o putere de 1.000 w RMS. ***Recomandat pt. evenimente mari, spatii deschise, aer liber, muzica de club, majorate etc.

*250 de euro sistem pentru sonorizare de putere mare, un sistem tip coloana, asemanator cu cel de la Dynacord, dar cu o putere dubla a sunetului (8.000 W RMS). Pentru a completa calitatea sunetului, oferim pe lanaga acest sistem si microfoane de calitate precum Shure, AKG sau DB.

 

Detinem licente platite catre UCMR-ADA, CREDIDAM si UPFR pentru dreptul de difuzare a melodiilor sub marca inregistrata !

 

***Pentru evenimentele in afara Bucurestiului platiti in plus contravaloarea transportului dus-intors (0,2 litri motorina X nr. kilometri).

Un calcul estimativ il puteti afla pe site-ul www.Distanta.ro unde alegeti ca punct de plecare Titan, Bucuresti.

Evenimente unde am participat: MotocrossCup, 10 ani de Selgros, Romanian Wrestling Alliance, lansare Domeniul Greaca ex Domeniul Seniorilor, Copii au Talent etc.